Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tagliatelle met avocado en zalm

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan
Blender Blender

Verse tagliatelle met avocado, zalm en spinazie zal je zeker verrassen. De smaakcombinatie van deze ingrediënten passen perfect bij elkaar en je krijgt in één keer een hoop voedingsstoffen binnen.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 10 g basilicum
  • 400 g spinazie
  • 300 g zalmfilets
  • 350 g verse tagliatelle
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Bereid de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil.
  3. Pureer de avocado, basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas en 1 eetlepel olijfolie in de blender tot een gladde massa.
  4. Bak de spinazie in 1 eetlepel olijfolie en laat slinken.
  5. Voeg daarna de tagliatelle en avocadosaus toe en roer voorzichtig door, zet het vuur laag.
  6. Bestrooi de zalmfilets met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de zalm in circa 5 minuten om en om gaar.
  7. Breng ondertussen de pasta op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en serveer de zalm op de pasta.
Enjoy

Meer recepten met avocado

Aspergerol met gerookte zalm en avocadomousse
Aspergerol met gerookte zalm en avocadomousse
Truffelaardappelsalade met avocado
Truffelaardappelsalade met avocado
Nachoschotel met avocado
Nachoschotel met avocado
Avocadomousse
Avocadomousse
Avocado crostini uit de oven
Avocado crostini uit de oven

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.