Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tamarillo gazpacho

Recept time 70 min.
Recept time 4
Blender Blender

Op een warme zomerse avond kun je je niets anders wensen dan een heerlijk ijskoud soepje. Serveer deze gazpacho met tamarillo als kleine verfrissende amuse. Feestelijk en verrassend.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME tamarillo's
  • 100 ml tomatensap
  • 1 rode paprika
  • ⅓ komkommer
  • 6 cherrytomaatjes
  • ½ teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 1 el balsamicoazijn
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ui en paprika in grove stukken.
  2. Schil de tamarillo's en snijd in kleine stukjes. Houd een halve tamarillo apart voor garnering.
  3. Snijd ook de komkommer in kleine blokjes en houd een eetlepel komkommerblokjes apart voor garnering.
  4. Doe alle gesneden ingrediënten en tomatensap in een blender en mix tot een glad geheel.
  5. Doe de gazpacho in een kom en breng op smaak met zout, peper en de balsamicoazijn.
  6. Zet de gazpacho 60 minuten in de koelkast.
  7. Serveer de gazpacho in kleine amuseglaasjes. Garneer ieder glaasje met een paar blokjes komkommer en een half cherrytomaatje.
  8. Garneer met een partje tamarillo op ieder glaasje.
Enjoy

Tip

De gazpacho kan ook als voorgerecht worden opgediend. Het recept is dan genoeg voor 2 personen.

Anderen bekeken ook

Mangosteen-komkommerhapjes
Mangosteen-komkommerhapjes
Serranoham-sharonfruitrolletjes
Serranoham-sharonfruitrolletjes
Salade met physalis bessen
Salade met physalis bessen
Avocado-tomaat sandwich
Avocado-tomaat sandwich
Noedelssoep met Shanghai paksoi
Noedelssoep met Shanghai paksoi

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.