Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tompouce met bosvruchten

Recept time 30 min.
Recept time 6
Recept time Oven

De tompouce is een heerlijke traktatie. Leuk om eens zelf aan de slag te gaan en 6 heerlijke zoete gebakjes te serven aan vrienden of familie. Maak het extra bijzonder en fruitig door gemengde bosvruchten toe te voegen.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME aardbeien
  • 125 g EAT ME frambozen
  • 125 g EAT ME blauwe bessen
  • 125 g EAT ME rode bessen
  • 125 g EAT ME bramen
  • 250 ml slagroom
  • 100 g kristalsuiker
  • 6 vellen bladerdeeg
  • 1 ei

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
  2. Ontdooi de vellen bladerdeeg en halveer ze.
  3. Leg de halve bladerdeegvellen op een bakplaat met bakfolie en bestrijk met het losgeklopte ei. Bak ze in 18 minuten in de oven af.
  4. Meng de slagroom met de suiker en klop op tot een romige massa.
  5. Was de aardbeien en andere bosvruchten.
  6. Spuit een eerste laagje slagroom op 6 plakjes bladerdeeg. Leg hierop het tweede plakje bladerdeeg. Spuit hier weer een laagje slagroom op.
  7. Versier elke tompouce met de aardbeien en bessen.
Enjoy

Meer recepten met aardbeien

Salade met groene mini asperges
Salade met groene mini asperges
Gemarineerde aardbeien
Gemarineerde aardbeien
Kwarktaartjes met framboos-aardbei
Kwarktaartjes met framboos-aardbei
Fruitwater met aardbeien
Fruitwater met aardbeien
Smoothie van papaja, banaan en aardbeien
Smoothie van papaja, banaan en aardbeien
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.