Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tonijntartaar met avocado

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Wist je dat tonijn en avocado's erg goed bij elkaar passen door hun zachte smaaktonen? Geef het gerechtje wat meer pit door de bostomaat: tamarillo.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME tamarillo's
  • 2 EAT ME avocado's
  • 1 EAT ME limoen
  • ½ komkommer
  • 200 g verse tonijn
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht of gebruik hiervoor een vork.
  2. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel. Schil de avocado of lepel de avocado uit.
  3. Prak de avocado fijn met de helft van het limoensap en breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de tonijn in fijne blokjes.
  5. Meng de tonijn met de andere helft van het limoensap en peper en zout.
  6. Snijd de komkommer in hele fijne blokjes.
  7. Schil de tamarillo en snijd in fijne blokjes.
  8. Maak laagjes in een amuseglaasje. Begin met de avocado, vervolgens de tonijn en daarop de komkommer en de tamarillo.
Enjoy

Meer recepten met avocado

Pastasalade met avocado en kip
Pastasalade met avocado en kip
Avocado wrap
Avocado wrap
Avocado-tomaat sandwich
Avocado-tomaat sandwich
Avocadosoep met garnalen
Avocadosoep met garnalen
Kiwibessen salade
Kiwibessen salade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.