Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tonijntartaar met framboos-aardbei

Recept time 30 min.
Recept time 4

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 1 EAT ME avocado
  • 125 g EAT ME framboos-aardbeien
  • 1 bakje vene cress
  • 1 bakje daikon cress
  • 300 g verse tonijn
  • peper en zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de tonijn in fijne blokjes, meng met wat peper en zout en zet in de koelkast.
  2. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil, pureer in een blender en vul de puree in een spuitzak.
  3. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Boor met een parisienneboor bolletjes mango uit de 2 helften.
  4. Verdeel de tonijnblokjes over 4 ringvormen met een diameter van 10 cm.
  5. Leg op de tonijnblokjes de mangobolletjes en spuit vervolgens wat avocadopuree erop.
  6. Halveer de framboos-aardbeien en verdeel deze over de tartaar.
  7. Decoreer de tartaar met cressen.
Enjoy

Meer recepten met mango

Mango ijsje
Mango ijsje
Mango citrus smoothie
Mango citrus smoothie
Kipburger met mango-kiwi salsa
Kipburger met mango-kiwi salsa
Exotisch fruitspiesje
Exotisch fruitspiesje
Mango flensjestaart
Mango flensjestaart

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.