Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Trifle met mango

Recept time 15 min.
Recept time 4

Een eenvoudig toetje maar wat wel erg feestelijk uitziet. Kleed het toetje nog extra aan met verschillende chocolade eieren.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME mango's
  • 250 ml slagroom
  • 500 ml Griekse yoghurt
  • 8-10 volkorenkoekjes
  • 4 paaseieren (optioneel)

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Klop de slagroom op tot yoghurtdikte. Meng de slagroom met de Griekse yoghurt.
  2. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Vervolgens snijd je een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel de gesneden blokjes uit de mangoschil.
  3. Hak de koekjes grof met een mes.
  4. Vul de glaasjes eerst met een laagje mangoblokjes en daarna wat crumble. Vul hierover een laagje slagroom/yoghurt mengsel. Leg hierop weer een laagje mangoblokjes en crumble. Vul hierop nog een laatste laagje slagroom/yoghurt mengsel.
  5. Decoreer de glaasjes met wat mangoblokjes, crumble en paaseieren.
Enjoy

Meer recepten met mango

Gegrilde mango
Gegrilde mango
Granaatappel-mango smoothie
Granaatappel-mango smoothie
Exotisch fruitspiesje
Exotisch fruitspiesje
Exotisch fruitspiesje
Exotisch fruitspiesje
Ovenschotel met mango
Ovenschotel met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.