Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Fruitsalade met ramboetan

Recept time 15 min.
Recept time 2

Zin in een exotische salade boordevol lekkere vruchten? Een bord vol lekkere vruchten van over de hele wereld.

Ingrediënten

  • 12 EAT ME ramboetan
  • 1 EAT ME mango
  • 1 EAT ME mini ananas
  • 125 g EAT ME blauwe bessen
  • 1 EAT ME granaatappel
  • (of 125 g EAT ME granaatappelpitjes)

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ramboetan rondom in en verwijder de schil.
  2. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder.
    Snijd vervolgens een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden.
    Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel daarna de gesneden blokjes
    uit de mangoschil.
  3. Snijd de mini ananas door eerst de pluim bij de kroon te verwijderen met een scherp mes.
    Snijd daarna de mini ananas in kwarten in de lengte. Snijd de schil eraf met een scherp mesje.
    Snijd vervolgens de stukken mini ananas zonder schil in kleine blokjes.
  4. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open.
    Haal daarna de pitjes uit de vrucht.
  5. Was de blauwe bessen.
  6. Meng de mango, mini ananas, granaatappelpitjes en blauwe bessen, verdeel de fruitsalade over de borden
    en decoreer met de ramboetan.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Avo eggs benedict
Avo eggs benedict
Limoenthee met munt
Limoenthee met munt
Passiefruit crème brûlée
Passiefruit crème brûlée
Mango crumble
Mango crumble
Avocado smoothie met mini paksoi
Avocado smoothie met mini paksoi
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.