Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Fruitsalade met ramboetan

Recept time 15 min.
Recept time 2

Zin in een exotische salade boordevol lekkere vruchten? Een bord vol lekkere vruchten van over de hele wereld.

Ingrediƫnten

  • 12 EAT ME ramboetan
  • 1 EAT ME mango
  • 1 EAT ME baby ananas
  • 125 g EAT ME blauwe bessen
  • 1 EAT ME granaatappel
  • (of 125 g EAT ME granaatappelpitjes)

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ramboetan rondom in en verwijder de schil.
  2. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder.
    Snijd vervolgens een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden.
    Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel daarna de gesneden blokjes
    uit de mangoschil.
  3. Snijd de baby ananas door eerst de pluim bij de kroon te verwijderen met een scherp mes.
    Snijd daarna de baby ananas in kwarten in de lengte. Snijd de schil eraf met een scherp mesje.
    Snijd vervolgens de stukken baby ananas zonder schil in kleine blokjes.
  4. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open.
    Haal daarna de pitjes uit de vrucht.
  5. Was de blauwe bessen.
  6. Meng de mango, baby ananas, granaatappelpitjes en blauwe bessen, verdeel de fruitsalade over de borden
    en decoreer met de ramboetan.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Mango ijsjes
Mango ijsjes
Physalis jam
Physalis jam
Limoen schuimtaartjes
Limoen schuimtaartjes
Eton mess met frambozen en rode pitahaya
Eton mess met frambozen en rode pitahaya
Avocadotoast met granaatappel
Avocadotoast met granaatappel
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.