Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tropische sangria

Recept time 120 min.
Recept time 4

Heb jij wel eens zelf sangria gemaakt? Een fruitig en lekker zomers drankje dat je doet denken aan een vakantie in Spanje. Geef deze sangria een extra tropisch tintje door exotisch fruit toe te voegen.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME rode pitahaya
  • 2 EAT ME kiwi's
  • 10 EAT ME frambozen
  • 2 EAT ME limoenen
  • 2 sinaasappels
  • 2 dl Malibu
  • 500 ml wijn
  • 350 ml bruisend water

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de pitahaya verticaal en lepel de vrucht uit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Snijd de schil van de sinaasappel en snijd de partjes uit het vruchtvlees.
  3. Was de limoen en snijd in plakjes.
  4. Schil de kiwi en snijd in plakjes en halveer deze.
  5. Doe alle vruchten bij elkaar in een kan en voeg de witte wijn, het bruisend water en de Malibu toe.
  6. Laat de sangria minimaal 1,5 uur trekken in de koelkast.
  7. Serveer de sangria met fruit in de glazen.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Kabeljauw Picasso met cactusvijgen
Kabeljauw Picasso met cactusvijgen
Avocadotoast
Avocadotoast
Mango-appelflappen
Mango-appelflappen
Groene curry met gamba’s
Groene curry met gamba’s
Zoet gevulde kumquats
Zoet gevulde kumquats

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.