Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Tropische smoothiebowl

Recept time 20 min.
Recept time 4

Een smoothiebowl, zó mooi, bijna te mooi om op te eten! Met mooie voorjaarskleuren past dit gerecht perfect bij het paasontbijt. Ook kun je kleine smoothiebowls maken voor tijdens de brunch of als dessert.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 2 EAT ME passievruchten
  • 2 EAT ME vijgen
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 el geraspte kokos

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de mango langs de weerszijden van de pit, lepel het vruchtvlees uit en pureer in een blender tot een gladde massa.
  2. Meng de mangopuree met de Griekse yoghurt en verdeel over 4 schaaltjes.
  3. Halveer de passievruchten en snijd de vijgen in plakjes en verdeel over de mangoyoghurt.
  4. Bestrooi de yoghurt met kokos.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kokoswater ijsjes
Kokoswater ijsjes
Roombotercake met granadilla curd
Roombotercake met granadilla curd
Yoghurt met kokosgranola
Yoghurt met kokosgranola
Zoete aardappeltosti met gebakken vijgen
Zoete aardappeltosti met gebakken vijgen
Pavlova met lychees en frambozen
Pavlova met lychees en frambozen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.