Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Vijgen-geitenkaas toast

Recept time 15 min.
Recept time 4

Zoek je een variatie op de normale boterham? Maak een feestje van je boterham door te beleggen met geitenkaas, vijgen en rauwe ham.

Ingrediƫnten

  • 4 EAT ME vijgen
  • 1 takje EAT ME rozemarijn
  • 4 grove boterhammen
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 4 plakken rauwe ham
  • honing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Smeer de geitenkaas op de boterhammen en leg er een plakje rauwe ham op.
  2. Snijd de vijgen in plakjes en verdeel over de boterhammen.
  3. Snijd de rozemarijn fijn en strooi over de boterhammen.
  4. Besprenkel naar smaak met honing.
Enjoy

Meer recepten met rozemarijn

Cranberry gin tonic
Cranberry gin tonic
Gegrilde mini groenten
Gegrilde mini groenten
Physalis focaccia
Physalis focaccia
Gin tonic met kumquats
Gin tonic met kumquats
Physalis focaccia
Physalis focaccia

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.