Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Wentelteefjes met carambola

Recept time 30 min.
Recept time 2
Recept time Koekenpan

In het weekend is het tijd voor heerlijk uitgebreide ontbijtjes. Wentelteefjes zijn perfect om oud brood in te verwerken. De keuze van brood is aan jou, wij gaan voor heerlijk speltbrood.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME carambola
  • 1 banaan
  • 4 sneetjes speltbrood
  • 1 ei
  • 125 ml melk
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 el honing
  • 50 g boter
  • snufje zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Klop het ei, de melk, de kaneel, de honing en een snufje zout met elkaar los in een diep bord.
  2. Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel en laat goed intrekken.
  3. Was de carambola en snijd in plakjes, snijd de banaan ook in plakjes.
  4. Verhit 1/3 van de boter in een pan en bak de helft van de wentelteefjes in circa 5 minuten goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de andere helft van de wentelteefjes.
  5. Verhit ondertussen 1/3 van de boter in een pan en bak hierin de carambola en banaan zacht en goudbruin.
  6. Serveer de gebakken carambola en banaan bij de wentelteefjes.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Pitahaya gevuld met bosvruchten
Pitahaya gevuld met bosvruchten
Peren smoothie
Peren smoothie
Sharonfruit smoothie
Sharonfruit smoothie
Avocado smoothie met baby paksoi
Avocado smoothie met baby paksoi
Meloen gevuld met fruit
Meloen gevuld met fruit

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.