Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Wentelteefjes met mango en kokos

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Koekenpan

Verwen een geliefde met een heerlijk ontbijt. Deze onweerstaanbare wentelteefjes kunnen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Wil je deze persoon extra laten genieten? Maak er dan een lekkere smoothie bij.

Ingrediƫnten

  • 1 EAT ME mango
  • 2 eieren
  • 4 witte boterhammen
  • 50 ml slagroom
  • 50 ml kokosmelk
  • 2 el gemalen kokos
  • 1 el suiker
  • roomboter
  • poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de korsten van de boterhammen.
  2. Klop de eieren met de room, melk en suiker, in een diep bord, los.
  3. Wentel de boterhammen door het eimengsel, laat ze er even in liggen zodat ze zich vol kunnen zuigen.
  4. Snijd de mango vlak langs de pit in de lengte door. Doe dit aan beide zijden. Lepel of snijd het vruchtvlees uit de schil en snijd deze in hele kleine blokjes.
  5. Verdeel de mango blokjes en de gemalen kokos over twee boterhammen.
  6. Dek af met de andere twee boterhammen en druk de randen goed aan.
  7. Steek nu met een hartvormige steekring een hartje uit het midden van de ongebakken wentelteefjes.
  8. Smelt een klontje boter in een koekenpan en bak het brood op hoog vuur aan beide kanten goudbruin.
  9. Bestuif de wentelteefjes met poedersuiker en serveer ze warm.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Havermoutpannenkoekjes met bramen
Havermoutpannenkoekjes met bramen
Limoenthee met munt
Limoenthee met munt
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Avocado-tomaat sandwich
Avocado-tomaat sandwich
Kwark met blauwe bessen
Kwark met blauwe bessen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.