Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Witte asperge-omeletrolletjes

Recept time 30 min.
Recept time 6
Recept time Oven
Recept time Kookpan

Omwikkel het witte goud met omelet en rauwe ham. Een leuke variatie op de klassieke witte asperges met een gekookt eitje en ham.

Ingrediënten

  • 6 EAT ME witte asperges
  • 5 g EAT ME peterselie
  • 5 g EAT ME bieslook
  • 6 plakken Coburgerham
  • 4 eieren
  • 150 g roomboter

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Schil de witte asperges en snijd 1 cm van de onderkant af. Kook de asperges in circa 8 minuten met een snuf zout gaar. Laat vervolgens afkoelen.
  2. Was de peterselie en bieslook en snijd vervolgens fijn.
  3. Kluts de eieren en voeg de peterselie en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  5. Verhit een klontje boter in een kleine pan en schenk een dun laagje ei in de pan. Bak in een aantal minuten gaar. Herhaal dit 6 keer.
  6. Rol de asperges in de omelet, houdt hierbij de tip van de asperge zichtbaar.
  7. Neem een plak Coburgerham, vouw in de lengte dubbel en draai om de aspergerol heen.
  8. Bak de aspergerolletjes in circa 5 minuten in de oven af.
Enjoy

Meer recepten met bieslook

Couscoussalade met sharonfruit
Couscoussalade met sharonfruit
Quinoasalade met granaatappel
Quinoasalade met granaatappel
Gegrilde ribeye met bonensalade
Gegrilde ribeye met bonensalade
Broodje met bieslook-roomkaas
Broodje met bieslook-roomkaas
Ceviche van kabeljauw met passiefruit
Ceviche van kabeljauw met passiefruit

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.