Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • witte aspergesalade

Recept time 20 min.
Recept time 6
Recept time Kookpan

Maak voor de paasbrunch een gezellige brunch plank met verschillende verse salades. Is het geen Pasen? Dan kan je deze brunchplank ook perfect maken voor tijdens een feestje.

Ingrediënten

  • 6 EAT ME witte asperges
  • 4 eieren
  • ½ rode paprika
  • 5 g peterselie
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 1 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Doe de eieren in een steelpannetje met water. Breng het water aan de kook en kook de eieren 8 minuten. Spoel de eieren af met koud water. Snijd daarna de eieren in kleine blokjes.
  2. Schil de witte asperges en snijd 1 cm van de onderkant af en snijd de asperges in blokjes van 1 cm. Kook de aspergeblokjes in circa 6 minuten met een snuf zout gaar.
  3. Spoel de aspergeblokjes af met koud water en laat ze uitlekken in een vergiet.
  4. Snijd een halve paprika in blokjes. Was de peterselie en snijd deze fijn. Doe beide in een mengkom.
  5. Voeg daarna de ei, aspergeblokjes en garnalen toe.
  6. Roer de mayonaise en yoghurt door het mengsel.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
Enjoy

Meer recepten met witte asperges

Witte asperge-omeletrolletjes
Witte asperge-omeletrolletjes
Witte asperges met olijventapenade
Witte asperges met olijventapenade
Romige witte aspergesoep
Romige witte aspergesoep
Gebakken witte asperges
Gebakken witte asperges
Witte asperges met olijventapenade
Witte asperges met olijventapenade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.