Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Witte chocolademousse met frambozen

Recept time 140 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan

Laat je gasten hemels genieten met deze luchtige witte chocolademousse. Heerlijk in combinatie met de frisse smaken van frambozen en munt.

Ingrediƫnten

  • 125 g EAT ME frambozen
  • 10 g EAT ME munt
  • 350 ml slagroom
  • 175 g witte chocolade
  • poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Klop de slagroom op tot yoghurtdikte.
  2. Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg 1 eetlepel water toe.
  3. Spatel de slagroom voorzichtig door het witte chocolademengsel.
  4. Vul twee wijnglazen met de witte chocolademousse. Laat vervolgens 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Was de frambozen en verdeel ze over de 2 glazen. Garneer met een beetje poedersuiker en een blaadje munt.
Enjoy

Meer recepten met munt

Kokos mojito
Kokos mojito
Muntthee
Muntthee
Gegrilde ribeye met bonensalade
Gegrilde ribeye met bonensalade
Aardbeien-brownietaart
Aardbeien-brownietaart
Bosvruchten punch met ijsthee
Bosvruchten punch met ijsthee

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.