Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Wrappizza met avocado

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Blender Blender

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 200 g cherry tomaatjes
  • 250 g mozzarella
  • 500 g tonijn uit blik
  • 4 (volkoren) tortilla wraps

Pizzasaus

  • 5 g EAT ME basilicum
  • 3 tomaten
  • ½ ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el suiker
  • 1 tl paprikapoeder
  • 100 g tomatenpuree
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 210 °C.
  2. Snijd de ui en knoflook in grove stukken en pureer alle ingrediënten voor de pizzasaus in een blender tot een gladde saus.
  3. Besmeer de wraps met de pizzasaus en verdeel de tonijn, cherry tomaatjes en mozzarella over de wraps.
  4. Bak de wraps circa 8 minuten in de oven.
  5. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in dunne plakjes.
  6. Verdeel de plakjes avocado over de wraps en bestrooi naar smaak met peper en zout.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gekruide kip met peultjes
Gekruide kip met peultjes
Frittata met Bimi® en shiitake
Frittata met Bimi® en shiitake
Plaatpizza met zoete aardappel
Plaatpizza met zoete aardappel
Nachoschotel met avocado
Nachoschotel met avocado
Kabeljauw met groene mini asperges en mini prei
Kabeljauw met groene mini asperges en mini prei

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.