Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Yoghurt met pitahaya en granola

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Oven

Geniet van een gezond ontbijt met verse ingrediënten.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME pitahaya
  • 250 ml yoghurt

Granola (of koop een pak granola)

  • 50 g zonnebloempitten
  • 50 g biologische havermout
  • 50 g hazelnoten
  • 50 g amandelen
  • 75 g rozijnenmix
  • 2 el honing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Kneus de amandelen en de hazelnoten en meng deze met de havermout en zonnebloempitten. Bak vervolgens het notenmengsel af op een bakplaat in circa 8 minuten.
  3. Doe het mengsel in een mengkom en voeg de rozijnenmix en twee eetlepels honing hieraan toe. Meng alles goed door elkaar en laat het mengsel afkoelen.
  4. Snijd de pitahaya verticaal doormidden en lepel de vrucht uit. Snijd het pitahaya vruchtvlees in blokjes.
  5. Schenk de yoghurt in de schaaltjes. Verdeel vervolgens de granola en blokjes pitahaya over de schaaltjes.
Enjoy

Meer recepten met rode pitahaya

Tropische sangria
Tropische sangria
Pitahaya gevuld met tropisch fruit
Pitahaya gevuld met tropisch fruit
Very berry pancakes
Very berry pancakes
Pitahaya torentje met prosciutto en meloen
Pitahaya torentje met prosciutto en meloen
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.