Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Yoghurt trifle met granaatappel

Recept time 25 min.
Recept time 2

Begin de dag goed of sluit de maaltijd af met een feestelijk yoghurtgerechtje. Maak er een feest van door het gerecht in een mooi glas in lagen op de maken.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME granaatappel
  • 1 banaan
  • ½ L halfvolle yoghurt
  • 30 g hazelnoot krokant

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open. Haal daarna de granaatappelpitjes uit de vrucht.
  2. Schil de banaan en snijd de banaan in plakjes.
  3. Verdeel de yoghurt over 2 glazen. Leg op de yoghurt eerst een laagje banaanplakjes. Strooi hierover de helft van de granaatappelpitjes en de helft van de hazelnoot krokant.
  4. Herhaal dit nog een keer met de banaanplakjes en granaatappelpitjes.
  5. Sluit af met nog een laagje hazelnoot krokant over de granaatappelpitjes.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Groene asperge-zalmrolletjes
Groene asperge-zalmrolletjes
Kiwi chocoladelollies
Kiwi chocoladelollies
Gin tonic met frambozen
Gin tonic met frambozen
Kiwi chocoladelollies
Kiwi chocoladelollies
Yoghurt bavaroistaartjes met kiwibessen
Yoghurt bavaroistaartjes met kiwibessen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.