Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Zalmbaguette met granadilla dressing

Recept time 10 min.
Recept time 2

Een broodje zalm is favoriet bij veel mensen, daarom hebben wij een leuke twist op een echte klassieker. Granadilla is een lekkere zoete vrucht en juist dat zoete past zo mooi bij de zalm.

Ingredi├źnten

  • 2 EAT ME granadilla's
  • 1 EAT ME limoen
  • 5 g EAT ME koriander
  • 1 bruin stokbrood
  • 250 g gerookte zalm
  • 40 g ijsbergsla
  • 2 el kappertjes
  • 1 rode ui
  • 1 el honing
  • tuinkers

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de ijsbergsla en snijd fijn.
  2. Snijd de ui in halve ringen.
  3. Halveer de granadilla's en lepel het vruchtvlees uit de schil en doe dit in een mengkom.
  4. Snijd de limoen in twee├źn en knijp het sap uit de vrucht of gebruik hiervoor een vork.
  5. Was de koriander en snijd fijn.
  6. Mix het vruchtvlees van de granadilla's, het sap van de limoen, de honing en koriander met een garde tot een dressing.
  7. Halveer het stokbrood in de lengte en beleg met de ijsbergsla en gerookte zalm. Verdeel vervolgens de kappertjes en uienringen over het stokbrood en besprenkel met de granadilladressing.
  8. Strooi nog een paar plukjes tuinkers over de baguette.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Verse knoflooksoep
Verse knoflooksoep
Kiwi brood
Kiwi brood
Omelet met baby paksoi
Omelet met baby paksoi
Avocado-tomaat sandwich
Avocado-tomaat sandwich
Broodje Parmaham met kiwibessen
Broodje Parmaham met kiwibessen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.