Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Zalmfilet met mango- avocadosalsa

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time BBQ

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 2 EAT ME avocado
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • ½ rode paprika
  • 1 rode ui
  • 4 stukken zalmfilet
  • 2 el olijfolie
  • zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Vervolgens snijd je een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel de gesneden blokjes uit de mangoschil.
  2. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel. Lepel het vruchtvlees uit de avocado in een kom.
  3. Was de peper, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd de helft van de peper in hele fijne stukjes.
  4. Snijd de rode ui en paprika in kleine blokjes.
  5. Doe alle gesneden groenten en fruit in een mengkom en giet de olijfolie erbij. Pers de limoen uit over de het mengsel. Breng daarna op smaak met zout. Meng daarna alles goed door elkaar.
  6. Scheur vier stukken aluminiumfolie.
  7. Leg de hierop de 4 zalmmoten en verdeel de salsa hierover.
  8. Pak de zalm in, zodat er pakketjes ontstaan.
  9. Leg de pakketjes circa 10 minuten op de barbecue.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Zeebaars met kiwi-peulensalade
Zeebaars met kiwi-peulensalade
Kipburger met mango-kiwi salsa
Kipburger met mango-kiwi salsa
Spicy kip met mihoen
Spicy kip met mihoen
Tongscharrolletjes met dragon-bearnaisesaus
Tongscharrolletjes met dragon-bearnaisesaus
Oosterse mosselen
Oosterse mosselen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.