Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Zalmtaartje met peultjes

Recept time 15 min.
Recept time 2
Recept time Wokpan

Bereid deze lekkere zalmtaartjes met roergebakken peultjes in vier simpele stappen. Leuk als voorgerecht bij een feestelijk diner voor vrienden of familie.

Ingrediënten

  • 100 g EAT ME peultjes
  • 60 g roomkaas
  • 100 g gerookte zalm
  • 2 plukjes lollo rosso sla
  • 1 scheutje olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de peultjes en snijd ze in fijne reepjes. Roerbak in een wokpan met een klein scheutje olijfolie 2 minuten op middelhoog vuur. Laat het geheel vervolgens afkoelen.
  2. Snijd de zalm in 4 gelijke stukken.
  3. Maak de gerookte zalmtaartjes door eerst een plakje gerookte zalm op elk bord te leggen,
    daarna een laagje roomkaas en daarop een laag gesneden peultjes.
  4. Herhaal de vorige stap.
  5. Garneer de taartjes met de plukjes sla.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Bieten-gembersoep
Bieten-gembersoep
Pitahaya torentje met prosciutto en meloen
Pitahaya torentje met prosciutto en meloen
Witte asperge-omeletrolletjes
Witte asperge-omeletrolletjes
Kervelsoep
Kervelsoep
Bladerdeegbakjes met peultjes
Bladerdeegbakjes met peultjes

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.