Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Zeebaars-passiefruit ceviche

Recept time 30 min.
Recept time 4

Wist je dat je vis kunt garen in zuur? Zo kun je vis garen in diverse fruitzuren als limoen, kiwi en passiefruit. Lekker en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

Ingrediënten

  • 4 EAT ME passievruchten
  • 2 EAT ME limoenen
  • 10 g EAT ME koriander
  • 4 stuks zeebaars
  • 2 el mirin
  • ½ el honing
  • zout
  • 4 radijsjes
  • eetbare bloemen

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de zeebaars in dunne plakken. Leg ze in een grote kom, voeg een snuf zout toe.
  2. Halveer de passievruchten en limoenen, lepel het vruchtvlees uit de passievruchten en knijp het sap uit de limoenen. Voeg de mirin en honing toe en meng tot een dressing.
  3. Meng de zeebaars met de dressing en zet minimaal 10 minuten in de koelkast.
  4. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.
  5. Verdeel de zeebaars over de borden, lepel er wat passiefruit dressing overheen en verdeel plakjes radijs, eetbare bloemen en koriander over de zeebaars.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Kumquat ijsthee
Kumquat ijsthee
Lychello
Lychello
Limoenrisotto met groene mini asperges
Limoenrisotto met groene mini asperges
Avocado smoothie met mini paksoi
Avocado smoothie met mini paksoi
Habanero curry
Habanero curry
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.