Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Zoete couscous

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan

Couscous is een lekker gerecht uit de Mediterrane keuken, hierin worden ook vaak zoete ingrediënten gebruikt die worden gecombineerd met hartige ingrediënten. Deze keer houden we de couscous volledig zoet met heerlijke fruitsoorten. Lekker als ontbijt of tussendoortje.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME kiwibessen
  • 125 g EAT ME rode bessen
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 200 g volkoren couscous
  • 100 g gewelde blanke rozijnen
  • 50 g pistachenoten
  • 100 g walnoten
  • 1 tl agavesiroop
  • 1 tl kaneel

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Was de kiwibessen en rode bessen. Ris de rode bessen van de takjes. Snijd de appel, de peer en de kiwibessen in stukjes. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht en meng met het gesneden fruit.
  3. Hak de walnoten en pistachenoten grof.
  4. Meng de kiwibessen, rode bessen, appel, peer, walnoten, pistachenoten en couscous met elkaar.
  5. Breng op smaak met kaneel, agavesiroop en een snufje zout.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Bosvruchten punch met ijsthee
Bosvruchten punch met ijsthee
Papaja curry
Papaja curry
Mini blauwe bessen Charlotte
Mini blauwe bessen Charlotte
Papaja curry
Papaja curry
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Couscous met kipfilet en mangosalsa

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.